Home » Uutiset » Kadunpuhdistuskausi on lähestymässä – autonsiirtokehote on saatavana mobiilisovelluksesta

Kadunpuhdistuskausi on lähestymässä – autonsiirtokehote on saatavana mobiilisovelluksesta

  • by
mobiilisovelluksesta

Helsingin kaupunki tarjoaa Parkersille mobiilisovelluksen pysäköintiin, jonka kautta voit tilata muistutuksen ajoneuvon siirtämisen tarpeesta tiellä katujen kyntöstä tai hiekanpesusta.
Katujen kevätpuhdistus alkaa kevään tasaantumisen jälkeen. Siirtopuhelu on ilmainen ja helppokäyttöinen sovellus, joka kertoo sinulle tulevista siivoustöistä antamalla ilmoituksia ajoneuvon siirtokehotteista etukäteen.
Jos ajoneuvo unohdetaan edelleen kadulle, Transfer Call soittaa automaattisen muistutuksen hetken ennen hinausta. Parhaassa tapauksessa omistajalla on aikaa siirtää autoa itse ja säästää kaupungin veloittamasta siirtomaksusta. Jos kaupunki siirtää ajoneuvoa, se saa tietoja uudesta sijainnistaan ​​siirtopuhelun kautta.
TransferCall voidaan ladata iPhone- ja Android-puhelimiin AppStore- ja GooglePlay Store -kaupoista. Palvelua tilatessaan asiakas voi määrittää Helsingin alueet, joista hän haluaa saada ilmoituksia.

Etu pysäköijille ja kaupunkiin

SiirtoSoitto-palvelu oli kokeilukäytössä Meilahden ja Taka-Töölön alueilla viime keväänä. Tuolloin palvelua käytti pari tuhatta rekisteröitynyttä autoilijaa. Positiivisen kokemuksen ansiosta kokeilu laajennetaan nyt koko pääkaupunkiseudulle.
Siirtopuhelu on käytössä ainakin vuonna 2019. Vuodenvaihteessa kaupunki arvioi, onko sillä potentiaalia jatkaa sovelluksen käyttöä jatkossa.

street cleaning car

Tietosuojasyistä viime vuonna TransferCall-kokeiluun osallistuneiden käyttäjien tietoja ei voitu säilyttää, joten heidän on rekisteröidyttävä uusiksi käyttäjiksi.
Viime kevään kokeilu osoitti jo sovelluksen potentiaaliset edut kaupungille ja käyttäjille. Kokeilun aikana siirtopuhelun käyttäjien autoja oli siirrettävä 80% vähemmän verrattuna muihin alueen autoihin. Käyttäjät olivat myös tyytyväisiä palveluun palautteen perusteella.

Välineet ennakointia varten

Siirtopuhelun lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa tekstiviestipalvelun, jonka kautta sinulle ilmoitetaan edellisenä päivänä kadut, joilta ajoneuvot on siirrettävä. Lisätietoja siirtopuhelusta ja tekstiviesteistä löytyy osoitteesta www.hel.fi/autonsiirrot.

Mobiilisovellusten

Mobiilisovellusten käyttöönotto tukee kaupungin tavoitteita digitalisoinnin edistämisessä. TransferCall ja tekstiviestit ovat hyviä työkaluja, mutta kaupunki ei voi taata niiden toimivuutta kaikissa tilanteissa. . Kutsutunnus kadulla on aina laillista.
Jos auto on pysäköity kadun osalle, joka on merkitty siivoustöiden alussa kyltillä ja kaupungin on siirrettävä se uudelleen, auton omistajalta veloitetaan yleensä siirtomaksu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *